Over ons

VHP Advies is een professioneel en onafhankelijk kantoor, gevestigd in Enschede. Wij werken onder het motto 'doen wat je belooft'. Dat in combinatie met de Twentse nuchterheid verzekert u ervan dat de zaken die u aan ons toevertrouwt, zorgvuldig en snel worden afgehandeld. Met onafhankelijk bedoelen wij dat wij geen onderdeel uitmaken van een verzekeringsmaatschappij en/of bank, noch dat zij participeren in ons bedrijf. Bovendien hebben wij geen produktieafspraken met banken en/of maatschappijen.

Door samenwerkingsverbanden met fiscalisten, belastingadviseurs, advocaten, makelaars en notarissen hoeven wij geen vraag onbeantwoord te laten. Naast hun expertise zijn zij door ons geselecteerd op basis van zorgvuldigheid en snelheid. U dient namelijk te worden behandeld zoals wij u dat hebben beloofd.

Als u uw zaken met een gerust hart wilt laten behartigen door mensen die de weg weten in het land van financiële dienstverlening en het waardeert dat er wordt gezocht naar een goede prijs/kwaliteit-verhouding dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team

Inge ter Heide
Robbert Hoes
Thijs Stokvis
Leonard Hagen
Edwin Olde Riekerink
Jan Hein Lucas